Make your own free website on Tripod.com
VERSLAG APELDOORN MEETING

Hallo allemaal,hier een verslag van de meeting in Apeldoorn…..

Het zou een spannende dag worden, 9 juni,het was de eerste keer dat er een meeting was van 3 chatboxen tegelijk.Namelijk de 30+ box,de 40 box en de 50 box.Wij als organisatie hadden best wel zenuwen of alles wel goed zou verlopen.

Rondt 18.00 uur waren wij al op de locatie om nog wat dingen te regelen w.b.t. de bar en de drankvoorraad.

Dat liep voorspoedig.Zo tegen 19.45 uur kwamen de eerste gasten binnen en er stond al koffie klaar.Al spoedig kwamen er meer mensen binnen en werd het een drukte van jawelste.Archangel en Jolly34 zaten bij de ingang om alles op rolletjes te laten verlopen.Angela 32 hielp de mensen die bleven slapen hun naar de kamer te brengen,terwijl Truffel zich alvast bemoeide met de bar die in de zaal aanwezig was.Toch even kijken of er wel glazen en drank genoeg waren,wat bleek ….te weinig glazen..dus huppppp even naar de andere bar om een paar dozen met glazen.Dj Ricko was inmiddels bezig zijn disco op te zetten.Zo rondt 20.30 liep het bijna storm met mensen die binnenkwamen,maar iedereen nam het geduld om toch even een naamplaatje op te doen,zodat het makkelijker was om anderen te herkennen aan het naamplaatje omdat velen elkaar nog nooit gezien hadden.De stemming begon er goed in te komen. De muziek was ook aangepast  omdat je ook rekening moet houden met iedereen.Nou,dat kun je wel aan dj Ricko over laten hoor,het was beregoed .

Toen iedereen nagenoeg binnen was gingen wij( Arch en Jolly34) ook de zaal in.Tjeeemig ,wat we toen zagen,er werd meteen al gedanst.We dachten dit zit wel snor.

De keeltjes werden al snel droog en Truffel tapte met het zweet op de kop.DjTheo schoot al snel te hulp en bleef ons ook helpen met tappen en de drankjes te serveren.Theo hiervoor onze grote dank,dat mag gezegd worden hoor.

Toen het buffet zich aanmeldde  ging iedereen een lekker hapje eten.Iedereen zat lekker te eten.Ongeveer halfverwege de avond was er even een kort intermezzo.

Steve had voor sommige chatters wat aardigs in petto( ook voor mij bleek later)Iedereen had veel plezier en er werd ook flink wat afgelachen,laat staan gedronken.Er werd ook nog een jarige in het zonnetje gezet,namelijk Jop.Ja je ziet het ,er wordt overal aan gedacht.Dat men het gezellig vond bleek wel want velen wilden niet weg toen het eigenlijk al tijd was(rondt 02.00 uur)Er werd nog flink nagebabbelt,terwijl wij al aan het opruimen waren.

Hierbij werden wij geholpen door Gretha die de vloer aanveegde en de tafels netjes schoonmaakte en ook tijdens het feest veelvuldig lege glazen naar de bar bracht.Gretha veel dank hiervoor nog.Candy heeft ook nog geholpen met de bar schoon te maken nadat alle glazen gespoeld waren en door Bengel netjes werden op hun plaats werden gezet.Het was al snel tijd om te gaan slapen.De volgende morgen zaten er al veel aan het ontbijt,wat goed geregeld was door de mensen van de locatie zelf.

Er werden vele duffe koppies gezien aan de ontbijttafel.Na het ontbijt was het uitchecken van de kamers en werd er afscheid genomen door de chatters.Wij van de organisatie(Angela 32 ,Truffel,Jol 34 en ik ) waren erg tevreden dat de meeting als  zeer geslaagd  worden beschouwd,gezien de vele prikkies op de prikborden,Hiervoor veel dank beste chatters.Zonder jullie was het echt niets geworden.Op naar de volgende meeting zeg ik maar.

Hierbij de groeten van Archangel  en hoop jullie op de volgende meeting weer te zien.

Was getekend Archangel.